0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Baskonia at Stark Arena on March 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA DONELA ODLUKU: Njih trojica će deliti pravdu na meču Partizan – Real Madrid!

Objavljeno: 20.03.24 u 20:11

Jedna od najvažnijih utakmica za crno-bele

Evroliga je donela odluku o imenovanju sudija za predstojeći meč između Partizana i Reala, koji će se održati u četvrtak od 20:30 časova u beogradskoj Areni.

Ovaj susret, koji je deo 31. kola takmičenja, nosi izuzetan značaj za srpski klub Partizan, dok za madridski Real rezultatski ne donosi težinu. Ipak, Real dolazi u Beograd s namerom da osvoji pobedu i tako potvrdi svoju poziciju na vrhu tabele. Očekuje se da igrači Reala budu izuzetno motivisani da pokažu svoj kvalitet u okruženju koje će biti ispunjeno paklenom atmosferom.

Sudije koje će deliti pravdu na ovom značajnom meču su Fernando Roča iz Portugala, Jakub Zamojski iz Poljske i Rain Perandi iz Estonije.

Nadamo se da će nakon utakmice sudije ostati neprimećene, što bi značilo da su svoj posao obavile na vrhunski profesionalan način.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter