0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: (L-R) Uros Spajic Sasa Zdjelar Luka Jovic Aleksandar Mitrovic Dusan Vlahovic celebrate after winning the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZDJELAR ZADIRKUJE SAIGRAČA IZ CSKA ZBOG MITROVIĆA: „Ne bih voleo da sam u njegovoj koži!“

Objavljeno: 19.03.24 u 14:23

U CSKA nastupaju tri ruska reprezentativca

Saša Zdjelar se vratio u redove reprezentacije Srbije, za koju je ranije odigrao tri meča, te će pokušati da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju u ovom martovskom ciklusu.

Prva prilika biće već u četvrtak, kada Orlovi igraju protiv Rusije, dok je 25. marta zakazan duel sa Kiprom u Larnaki. 

Drago mi je je da sam ponovo ovde, veliko je zadovoljstvo i privilegija biti u reprezentaciji posle dugo vremena. Srećan sam što sam ponovo tu i što mogu da branim boje naše države. Dugo nisam bio u reprezentaciji, sugurno da želim da pokažem selektoru da mi je mesto ovde. Igram u CSKA i nadam se da ću opravdati očekivanja – rekao je Zdjelar za sajt FSS.

U ruskoj selekciji su i trojica igrača iz CSKA, kluba za koji Zdjelar nastupa.

Malo smo se šalili, pogotovo ja sa štoperom, a sve zbog onoga što ga očekuje sa Mitrovićem. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži. On je igrao u Beogradu kada smo ih pobedili 5:0. Osetio je Mitrovu snagu dobro. Sve su to neke naše interne šale. Mnogo nas poštuju, prate igre naših igrača u evropskim ligama, imaće veliki motiv, sigurno da jedva čekaju da izađu na teren – rekao je vezni igrač i dodao:

– Ovo će im biti najjača provera u poslednje vreme, praktično od trenutka kada se nalaze pod sankcijama zbog kojih ne mogu da igraju u evropskim takmičenjima. Za ovaj meč su pozvali sve najbolje što imaju i siguran sam da će biti jako motivisani da se u ovom meču pokažu u najboljem svetlu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter