1
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS PRED PAO: ‘Imamo jedanaestoricu, nemamo alternativu!’

Objavljeno: 19.03.24 u 19:22

Mnogo ih muče povrede ove sezone.

Crvena zvezda sutra od 20 časova igra protiv ekipe Panatinaikosa u okviru Evrolige, a trener Sferopulos ponovo imao izuzetno desetkovan sastav. Uoči tog susreta grčki stručnjak rekao je:

‘Povrede nisu posledica umora ili nečega što smo mi loše uradili. Povrede su posledica nesrećnih okolnosti. Povreda Dos Santosa se nije dogodila jer smo uradili nešto loše, dobio je lakat u lice, povreda Topića nije posledica loše odluke, jednostavno je povredio koleno, bio je sa nama samo nedelju dana, deset najviše. Teodosiću je neko pao na nogu i naneo mu povredu kosti. Sve te povrede nisu za posledicu imale naše loše odluke.’ – rekao je Sferopulos i potom dodao:

‘Imamo jedanaestoricu, nemamo mnogo opcija, nemamo mnogo alternativa. Borićemo se sa momcima koji će da igraju, računam na moje igrače, verujem u svoj tim. Verujem da ćemo se boriti na utakmici u sredu.’ – zaključio je on.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter