0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Vojvodina v Partizan head coach Savo Milosevic Novi Sad, 30.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAVO ŽELI FUDBALERA PARTIZANA U REPREZENTACIJI BIH: „Na spisku je dosta igrača, između ostalih i on“

Objavljeno: 19.03.24 u 13:13

Kapiten Partizana je prošao sve mlađe selekcije Srbije

Srbija najverovatnije gubi Aleksandra Pavlovića, koji je nedavno uvršten u spisak Nemačke, a moguće je da će u isto vreme još jedan igrač odlučiti da nastupa za drugu zemlju.

Selektor Bosne i Hercegovine, Savo Milošević, je govorio o Svetozaru Markoviću, koji se već neko vreme povezuje sa našim susedima.

Na spisku je dosta igrača, između ostalih je i Sveta. Ne bih o imenima, rekao sam i ljudima iz saveza da ne pričamo pred ovaj baraž o tim igračima. Denis Huseinbašić je završen, ali ima još igrača za koje mislimo da treba krenuti u inicijativu da se to završi ili privede kraju. Ne bih pričao individualno i posvećivao pažnju tom segmentu – rekao je Milošević i tako negovestio želju.

Svetozar Marković (FOTO: Starsport)

Marković je rođen u Bijeljini, a u mlađim kategorijama je branio boje Srbije u svim uzrastima. Trenutno u trećem mandatu nastupa za Partizan. 

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter