0
Evroliga

Ognjen Jaramaz Alen Smailagic James Nunnally Kevin Punter Perry PJ Dozier Regular season round 19 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Partizan in Belgrade, Serbia on Jan. 4, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN PROTIV BASKONIJE ZAPOČINJE DUPLO KOLO: Crno-beli igraju jedan od najvažnijih mečeva u sezoni! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.24 u 11:57

Partizanu je pobeda neophodna u borbi za plej-in

Košarkaši Partizana dočekaće u beogradskoj Štark areni ekipu Baskonije u meču 30. kola Evrolige. Meč je zakazan za 20:30 časova, a televizijski prenos je obezbeđen na televiziji Sport Klub 1.

Za crno-bele je svaka utakmica bitna do kraja u borbi za plasman u plej-in elitnog takmičenja, a težak protivnik dolazi, protivnik koji je crno-bele prethodno porazio u Španiji.

 

Partizan u poslednjih šest mečeva ne igra dobro, ili bar ne igra dovoljno dobro za ovaj momenat sezone. U tom periodu uspeli su da savladaju samo Anadolu Efes, i to pred Grobarima.

Sa druge strane, Baskonija je u daleko boljoj formi, sa četiri pobede u poslednjih pet mečeva, jedini poraz doživeli su od Fenerbahčea u gostima. 

 

Prvi arbitar ovog duela biće Nemac Robert Lotermozer, a pomoćnici će mu biti Litvanac Gitis Vilijus i Čeh Robert Viklicki.

Kod ekipe Partizana očekuje se da svi igrači budu zdravi pred ovaj meč, iako Zek Ledej zbog teškog porodičnog gubitka i dalje boravi u Americi, dok je Tristan Vukčević nedavno napustio Partizan zbog prelaska u redove Vašington Vizardsa. Baskonija nema problema sa povredama.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter