1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Baskonia at Stark Arena on March 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PREŽIVEO BASKONIJU: Crno-beli i dalje jure domaći teren u plej-inu!

Objavljeno: 19.03.24 u 22:32

Delirijum u Areni zbog ovog detalja.

Partizan večeras od 20.30 časova dočekuje Baskoniju, a jedan detalj je potpuno zapalio najveću košarkašku arenu u Srbiji.

Rezultat na kraju meča iznosi 87:83.

Neposredno pre meča, videli smo skandiranja Grobara koja aludiraju na to da je Željko i pored promenjivih rezutlata i dalje njih ubedljivo prvi pik za trenersko mesto.

Ipak, razlog za zadovoljstvo su dobili ekspresno.

 

Naime, Obradović je rukom gestikulirao po trenerskoj tabli, i tako otkrio da je već potpisao novi ugovor sa crno-belima, i da će i u narednom periodu biti trener Partizana.

Što se samog meča tiče, crno-beli su fantastično otvorili meč nadahnuti fenomenalnom atmosferom Grobara, a prva četvrtina je dobijena rezultatom 23:16, na krilima Bruna Kabokla.

 

Treba istaći da je „najprviji“ napad na utakmici nakon velike borbe i dva padanja na parket igrača crno-belih, završen fantastičnom alej-ap akcijom iz koje je Doužir ukucao loptu.

U drugoj četvrtini su crno-beli uspešno odbili nalete gostiju i otišli sa prednošću na pauzu, ali praktično minimalnom.

 

U treću četvrtinu su domaći ušli furiozno i do kraja meča su samo održavali dvocifrenu prednost stečenu startom trećeg perioda.

Sada je pogled na tabelu mnogo bolji za Grobare, a i deveto mesto nije nemoguće, jer su danas dobili upravo glavnog konkurenta za tu poziciju.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter