3
Košarka

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

LEGENDA PARTIZANA TVRDI: „Ako Željko ode iz Partizana, to neće biti zbog Vučića!“

Objavljeno: 19.03.24 u 09:24

Jedna od redovnih tema poslednjih nedelja jeste – da li će Partizan produžiti ugovor Željku Obradoviću?!

Goran Grbović, proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac, a sada direktor Beogradske Arene, bio je gost u emisiji „Indirektno“ na televiziji „K1“.

U razgovoru sa voditeljima Milanom Kalinićem i Predragom Popovićem, Grbović je dotakao mnoge košarkaške teme, uključujući i Partizan.

Jedno od pitanja koje su mu postavili odnosilo se na trenera crno-belih, Željka Obradovića, tačnije na njegov ugovor.

– Postoje neke stvari koje nisu definisane. Ja kad kažem da je došao sam, on je to odlučio davno, još onog dana kada je napravio pauzu. Željko je čovek koji uvek smatra da duguje klubu u kom je nastao. Njegov plan i jeste bio da se radi na tome da Partizan dobije licencu te prve godine. Mislim da predsednik Partizana još nije u košarci toliko koliko smo svi mi. Ništa od ove vatre ne bi bilo da nije došao Željko Obradović. Može da dođe Greg Popovič i ništa se ne bi desilo. To ognjište ili tinja ili dođe neka žiška i zapali, kao što je Željko. Partizan ima najbolju publiku na svetu, način na koji gledaju utakmicu su jako važne. Znaju kada da naprave pritisak na sudije, na protivničke igrače, pa i na svoje igrače. To je jako bitno. Vrlo dobro poznaju situaciju u klubu. Zašto Željku nije produžen ugovor i nije dogovoren neki novi? Željkov dolazak je bio velika stvar za Partizan, ali trebalo je da se razmišlja i o odlasku, to je isto velika stvar. Njegovim odlaskom bi se sve vratilo u tu “tinjalicu” koju sam pominjao…

Potom je istakao da u slučaju Obradovićevog odlaska, razlog neće da bude Aleksandar Vučić.

– Tu rečenicu treba Željko da izgovori, ja neću. Samo ću da kažem da ako ikad bude otišao iz Partizana, to će da bude zbog jednog ili nekoliko ljudi, a niko od njih nije Aleksandar Vučić. Ponavljam, jedan ili nekoliko ljudi, ali nijedan nije Vučić. Govorim to pošto se stalno pominje i na utakmicama, dakle on neće biti razlog odlaska. 

Da li će Željko Obradović produžiti ugovor sa Partizanom?
Loading ... Loading ...
62
49

3 Komentara

  1. Nekada je bolje ne reći ništa, nego pričati nešto u šta ni sami ne verujete. Ukratko, politika kvari ljude.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter