0
Košarka

KK Partizan Ostoja Mijailovic Goran Grbovic 5 Jun 2020. 5.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

GRBOVIĆ OBRUSIO OSTOJI MIJAILOVIĆU: „Čovek je notorno slagao, Partizan nije uneo „žutu banku“ u malu salu!“

Objavljeno: 19.03.24 u 09:38

Istakao je direktor Arene da su Partizan i Zvezda dobili petostruko manje cene od normalnih

Goran Grbović, proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac, a sada direktor Beogradske Arene, bio je gost u emisiji „Indirektno“ na televiziji „K1“. U razgovoru sa voditeljima Milanom Kalinićem i Predragom Popovićem, Grbović je dotakao mnoge košarkaške teme, uključujući i Partizan.

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, je nedavno izjavio kako je KK Partizan imao velika ulaganja u Malu salu Arene, a Grbović je sada istakao da to nije istina. 

– Što se tiče predsednika, uvreda za sve moje zaposlene je izjava da je Partizan uložio ogromna sredstva u renoviranje Male sale koja je bila ruinirana… Čovek je toliko notorno slagao, pričam o Ostoji. Dule Vujošević je to preneo, a nema pojma o čemu se radi, ne znam zbog čega. Partizan nije uneo “žutu banku” u malu salu, dinar jedan nije uneo. Osim ako ne računaju što smo im dozvolili da drže teretanu, što su uneli stolove za masiranje, srušili jedan zid i doneli mašinu za pranje veša. Eto onda je to veliko ulaganje…

Grbović je potom dodao da su cene koje se daju Zvezdi i Partizanu petostruko manje od nominalnih.

– Cena koja se daje i Zvezdi i Partizanu je pet puta manja od one koja je nominalna. Ako to ne smatraju kao pomoć države, ja stvarno ne znam… Čuo sam neke priče o tome kako su važni turistički pa treba da im se da Arena. Pa gde to ima? Da ti neko da nešto za džabe jer si popularan? Pa to nema nigde u svetu. 

37
27

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter