1
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DELIJE SE OGLASILE PRED PANATINAIKOS: Dolazi nam zastraneli deo grčkog naroda!

Objavljeno: 19.03.24 u 13:36

Delije pozivaju navijače u Arenu

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u beogradskoj Štark areni ekipu Panatinaikosa.

Zvezda će PAO ugostiti u sredu od 20.00 časova, a Delije pozivaju da se Arena ispuni – posebno s obzirom na poznatu istoriju rivaliteta i netrpeljivosti prema „zelenima.“ 

Podsetimo, navijači Panatinaikosa su u bratskim odnosima sa Bed Blu Bojsima.

Našem klubu su ostale još tri utakmice u Evroligi kod kuće. Sutra od 20 časova dočekujemo Panatinaikos, zastraneli deo grčkog naroda, koji iz samo njima znanih razloga ima braću koju ima. Ovo je utakmica gde bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se jer ovo su situacije koje se ne propuštaju ako si pravi navijač i ako znaš sve što treba da znaš u odnosima između navijačkih grupa! Veći poziv od toga ne treba – stoji u obaveštenju i dodaje se:

– Nakon ove utakmice imamo još dve kod kuće, Zvezda – Virtus i Zvezda – Olimpijakos. Hajde da do kraja izguramo ovu priču i da pokažemo da nije ljubav prema klubu samo kada vodiš i pobeđuješ, već i da kada nemaš šanse za prolaz dalje, svojom brojnošću ne dozvoliš da klub krene da tone! Jako je bitno i kao navijači da prepoznamo ovo i da ove tri utakmice budemo u što većem broju uz klub!  

34
19

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter