0
Košarka
bogdan bogdanović

FOTO: Atlanta Hawks/X

BOGDAN NASTAVIO DA ISPISUJE ISTORIJU HOKSA: Nova dobra partija Bogdanovića nedovoljna za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.24 u 08:36

Laka pobeda Lejkersa

Atlanta Hoksi su na parketu „Crypto.com Arene“ doživeli debakl u okršaju sa domaćim Los Anđeles Lejkersima rezultatom 136:101, a srpski šuter, Bogdan Bogdanović, bio je drugi najefikasniji pojedinac u timu.

Bogdanović je za nešto manje od 26 minuta provedenih u igri ubacio 17 poena (5/11 iz igre, 3/5 za tri) uz tri skoka i dve izgubljene lopte, međutim, njegova korektna partija nije bila nagrađena makar pristojnim rezultatom.

 

Izostanak Treja Janga se ispostavio ključnim, pa su Lejkersi konstantno po četvrtinama uvećavali prednost, uz tri vrlo raspoložena igrača.

Dianđelo Rasel je predvodio ekipu sa 27 poena i 10 asistencija, isti broj asistencija za koš i 25 poena ostvario je Lebron Džejms, dok je Entoni Dejvis imao 22 poena, 15 skokova i 6 asistencija.

Ova noć je takođe obeležena sa 200. trojkom sezone za Bogdana Bogdanovića, što ga je stavilo ispred Mukija Blejkoka koji je imao 199 trojki za Hawks u sezoni 1994/1995. Bogdan je sada šesti najbolji trojkaš u jednoj sezoni u istoriji franšize

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter