1
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

TRENER ZVEZDE: PRED DUPLO KOLO EVROLIGE: ‘I pored povreda verujemo u pobede!’

Objavljeno: 18.03.24 u 17:05

‘Želim da pozovem sve naše navijače da dođu i učestvuju u ovim utakmicama i tako pomognu timu.’

Pred košarkašima Crvene zvezde je duplo kolo Evrolige, a očekuju ih dueli protiv Panatiakosa Virtusa iz Bolonje. Prvo sledi utakmica protiv grčkog tima koja se igra u sredu od 20 časova u okviru 30. kola najelitnijeg kontinentalnog takmičenja u ‘Štark areni’. 

Trener ‘crveno-belih’, Janis Sferopulos je istakao da veruju u pobede i da im je podrška navijača potreba i da dođu u što većem broju.

– Pred nama je novo duplo kolo Evrolige. Želim da pozovem sve naše navijače da dođu i učestvuju u ovim utakmicama i tako pomognu timu da dođe do novih pobeda. Bez obzira na sve izostanke zbog povreda, verujemo u pobede i vaša podrška nam puno znači. Zvezdaši, dođite u što većem broju – jasan je Grk.

4
1

1 Komentara

  1. Pa sve filijale, Fmp1 i Megu ste već pobedili kao i Borac tako da su to te očekivanje pobede. U EL nema tih povezanih klubova a ni Barta više nije predsednik lige. Dosta više laganja i prašine

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter