1
Košarka

FOTO: Printscree/Twitter

SKANDAL U NBA LIGI: Dalas srušio Jokića i Denver NEREGULARNIM košem! (FOTO)

Objavljeno: 18.03.24 u 08:33

Svi su besni u redovima Nagetsa

Utakmica između Dalasa i Denvera dobija epitet skandala nakon kontroverznog koša koji je donio pobedu timu Dalasa. Košarkaši Dalasa su uspeli da prekinu niz od pet pobeda Denvera na gostujućim terenima, osvojivši pobedu rezultatom 107:105.

Ključnu pobedu za Dalas doneo je Kajri Irving ludim košem u poslednjim trenucima utakmice. Irving je završio utakmicu sa impresivnih 24 poena, devet asistencija, sedam skokova i tri ukradene lopte. Međutim, postoji kontroverza oko poslednjeg Irvingovog pogotka.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji ukazuju da je Irving gazio aut liniju pre nego što je postigao ključni koš za svoj tim. Ovaj sporni momenat bacio je senku na pobedu Dalasa i izazvao debate o regularnosti pobede.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija NBA ligi na ovaj incident. Ovaj poraz je posebno bolan za Denver Nagetse koji se bore za lidersku poziciju na Zapadu. Trenutno su drugi na tabeli sa skorom od 47 pobeda i 21 poraza.

Sve oči su uprte ka NBA ligi kako bi se razjasnila situacija i utvrdilo da li je Irvingov koš bio regularan ili ne, dok Denver Nagetsi pokušavaju da se oporave od ovog kontroverznog poraza i nastave sa svojim naporima ka vrhu tabele Zapadne konferencije.

81
49

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter