0
Evroliga

Players of Partizan (left to right): Frank Kaminsky, Mateusz Ponitka, Tristan Vukcevic, Kevin Punter, Balsa Koprivica, Ognjen Jaramaz, Jaleen Smith, PJ Dozier, Danilo Andjusic and James Nunnaly at ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN APSOLUTNI FAVORIT: Mizerna kvota na pobedu crno-belih protiv Baskonije!

Objavljeno: 18.03.24 u 11:50

Samo pobeda dolazi u obzir

Uoči meča 30. kola Evrolige između Partizana i Baskonije, kladioničari su crno-belima dali ulogu velikog favorita. Pobeda Partizana u ovom duelu plaća se po niskoj kvoti od samo 1,40, što je iznenađujuće s obzirom na dobru formu španskog kluba i njihovo trenutno osmo mesto na tabeli Evrolige sa skorom 16 pobeda i 13 poraza.

Sa druge strane, pobeda Baskonije u Beogradu nudi se po visokoj kvoti od 3,05, što ukazuje na veliko iznenađenje koje bi španski tim mogao da priredi.

Partizanu je ova pobeda od suštinskog značaja ukoliko želi da ostane u trci za plej-inom. Trenutno, Partizan ima 13 pobeda i 16 poraza, i procenjuje se da im je do kraja sezone potrebno još četiri pobede (od preostalih pet kola) kako bi zadržali šanse da se plasiraju među top 10 timova Evrolige.

Očekuje se da će meč između Partizana i Baskonije biti izuzetno zanimljiv, a crno-beli ulaze u ovaj susret sa velikim motivom da ostvare pobedu i nastave borbu za plasman u plej-in fazu takmičenja.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter