0
Fudbal

FOTO: Ferencvaros

OGLASIO SE ALEKSANDAR PEŠIĆ POSLE IZBACIVANJA IZ TIMA: Srpski napadač pokušao da ‘spusti loptu’!

Objavljeno: 18.03.24 u 18:32

Interesantno će biti videti ko je zapravo govorio istinu.

Pešić je izbačen iz prvog tima Ferencvaroša zbog sukoba sa kapitenom i golmanom tima i reprezentacije Mađarske Deneseom Dibušom. Razlozi ovakvog raspleta događaja još uvek nisu poznati, a iz Ferencvaroša su u saopštenju istakli da su interesi kluba na prvom mestu.

Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača – navode.

U razgovoru za ‘Informer’, srpski napadač je izneo svoju stranu priče:

Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili.

Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava.

Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča rekla kazala – rekao je Pešić.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter