0
Košarka

FOTO: Printscree/Twitter

MELOUN POBESNEO ZBOG JOKIĆA: Trener Denvera nasrnuo na sudije zbog sramne odluke! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.24 u 11:20

Pale se u i teške reči na računa arbitara

Trener Denver Nagetsa, Majk Meloun, eksplodirao je besom tokom utakmice protiv Dalas Maveriksa, izražavajući frustraciju zbog odluka sudija i loše igre njegovih igrača.

Incident se dogodio krajem prve četvrtine kada je Meloun burno reagovao na nepozivanje faula nad Nikolom Jokićem, uprkos očiglednom kontaktu sa protivničkim igračem. Pejton Votson je intervenisao da smiri svog trenera dok se ovaj žustro obraćao sudijama.

U poslednjoj četvrtini, Meloun je ponovo bio uznemiren zbog neuspeha njegovih igrača da uhvate odbrambeni skok, što je doprinelo porazu Nagetsa rezultatom 107:105. Kajri Irving je postigao ključni koš preko Jokića za pobedu Dalasa.

Meloun je izrazio svoje nezadovoljstvo i zbog loše igre svog tima u trećoj četvrtini, gde su Nagetsi postigli svega 16 poena. Na konferenciji za medije nakon utakmice, Meloun je oštro kritikovao svoje igrače nazvavši njihovu igru „sramotnom“, izražavajući osećaj da su odustali od postizanja velikih ciljeva.

Ovaj incident pokazuje strast i emotivnu povezanost trenera sa svojim timom, dok se Nagetsi suočavaju sa izazovima tokom sezone. Melounova iskrenost i odlučnost da izrazi svoje nezadovoljstvo mogu poslužiti kao podsticaj za igrače da se vrate na pravi put i nastave sa borbenošću u narednim utakmicama.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter