0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi (FOTO: Starsport)

LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Piksiju otkazali defanzivac i napadač! (FOTO)

Objavljeno: 18.03.24 u 12:32

‘Ima dosta igrača koji su se mučili ili se muče sa povredama.’

Reprezentacija Srbije počinje sa priprmama za Evropsko prvenstvo Nemačkoj, a prvi ispiti su selekcija Rusije sa kojom će naš nacionalni tim odmeriti snage 21. marta, dok će tri dana kasnije igrati sa Kiprom. Selektor ‘Orlova’, Dragan Stojković je na konferenciji za medije u Staroj Pazovi oktrio da za ova dva duela neće moći da računa na dvojicu fudbalera.

Naime, Dušan Vlahović je otkazao, a kako je Piksi naveo napadač Juventusa ima strahovite bolove leđima.

-Pozdravio vas je Vlahović, pošto i on ne dolazi. Ima strahovite bolove u leđima. Razgovarali smo i juče i danas. Cele nedelje je bio pod terapijama i lekovima. Nekako su ga spremili da odigra ovu utakmicu. Hteo je da dođe na pregled, ali verujem igračima. Nema potrebe da ga maltretiramo. Bolje da ga bole sada leđa nego u junu – istakao je.

FOTO: Starsport

Takođe, Srbija neće moći da računa i na Matiju Nastasića koji neće igrati iz privatnih razloga.

-On je otkazao iz privatnih razloga. Po objavlivanju spiska on se zahvalio i rekao da ne može da dođe. Ja to potpuno razumem – rekao je i nastavio:

FOTO: Starsport

-Znate da ima dosta igrača koji su se mučili ili se muče sa povredama. Gudelj je počeo juče maltene da igra. Nedeljković je trebalo da bude tu. Niti znam da li gde je, niti igra. Ilić se povredio, Ristić takoće, Grujić i Radonjić imaju nedovoljnu minutažu. Došla su neka novija imena, želim da ih vidim. Potpuno zaslužuju šansu da ih vidimo na delu. Srećan sam što je sa nama Zdjelar koga vi znate, ali ja ne jer nikada nije bio na spisku. Nije bilo potrebe da ih ponovo pozivam, jer treba neke druge opcije da proverim – jasan je.

Govorio je i o Samitu Baždaru.

-Počeo je da igra dobro, da postiže golove. Ovo je nagrada. Očekujem da debituje u ove dve utakmice. Na ozbiljnom radaru su Sremčević iz Zvezde iako ne igra. To ne umanjuje moje mišljenje o njemu. Imamo Gluščevića iz Kragujevca, Miladinovića iz Čukaričkog. Cvetkovića takođe. To su sve igrači na koje računamo za budućnost – zaključio je Stojković.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter