0
Fudbal

(220924) -- BELGRADE, Sept 24, 2022 (Xinhua) -- Serbia's Dusan Vlahovic (L) vies with Sweden's Kristoffer Olsson (R) during UEFA League B - Group 4 Nations League football match in Belgrade, Serbia, on Sept 24, 2022. (Photo by Predrag Milosavljevic/Xinhua)

LEPE VESTI: Reprezentativac Švedske se posle mesec dana probudio iz kome – evo u kakvom je stanju! (FOTO)

Objavljeno: 18.03.24 u 23:25

Lekari specijalisti procenjuju da će rehabilitacija trajati nekoliko meseci

Švedski fudbaler Kristofer Olson napustio je bolnicu u Kopenhagenu nakon što je prošlog meseca zbog zdravstvenih problema stavljen u indukovanu komu i bio priključen na respirator.

Vezni igrač Midtjilanda prebačen je u rehabilitacioni centar „Neurocentar Hamel“ radi daljeg lečenja.

 

Danski klub je saopštio da Olson boluje od retke inflamatorne bolesti cerebralnih sudova i da je premešten u centar za naprednu rehabilitaciju neuroloških poremećaja. Olson više nije na respiratornoj podršci, ali se još uvek bori sa povredom motoričkih i govornih funkcija.

Lekari specijalisti procenjuju da će rehabilitacija trajati nekoliko meseci, ali je još rano prognozirati ishod lečenja.

Podsetimo, Šveđanin je 20. februara izgubio svest u svom domu i prebačen je u bolnicu gde je bio priključen na respirator. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter