0
Kladionica

FOTO: Boston Celtics/X

KELTI TROJKAMA OMAĐIJALI ČAROBNjAKE NA DAN SV. PATRIKA, SLEDEĆI JE DETROIT!

Objavljeno: 18.03.24 u 17:50

Pul brojao do 31, ali Boston siguran u prestonici.

Košarkaši Bostona su ubedljivo slavili u gostima protiv ekipe Vašingtona rezultatom 130:104 u noćašnjem meču NBA lige. Nije bilo iznenađenja u prestonici, a već u prvoj četvrtini je bilo jasno u kom pravcu će se utakmica odbijati.

Razlika je išla i do +36 u poslednjem kvartalu, iako je, interesantno, Vašingtonu pripala samo četvrta četvrtina. Vizardsima nije pomogao ni Džordan Pul sa 31 poenom, Džastin Šempeni je dodao 14, uz 8 skokova, Entoni je Gil je ubacio 13, a dvocifren sa 12 poena bio je još Džuls Bernard. Kod pobedničkog tima, najefikasniji, sa po 30 poena, bili su Džejson Tejtum i Sem Hauzer, dok su po 14 postigli Al Horford, Luk Korne i Pejton Pričard, koji je pored toga uhvatio i 13 lopti.

Seltiksima je Dan svetog Patrika doneo keltsku magiju, što se najbolje oslikalo na procenat šuta za tri poena. Ekipa koju predvodi Džo Mazula je ispalila 50 trojki protiv Vizardsa, pogodivši čak 24, uz 48% uspešnosti iza linije 7,25. Boston se sada okreće meču protiv Detroita, koji je na programu večeras pola sata nakon ponoći, a ovo će biti idealna prilika da lider Istoka produži svoju pobedničku seriju, pošto u goste stiže ekipa sa drugim najgorim skorom u ligi.

Iako je Dan svetog Patrika prošao, keltska magija bi mogla da donese još jedno fantastično veče igračima Bostona, pa je kladionica AdmiralBet spremila specijal da će Seltiski večeras postići 25 ili više trojki, a kvota za ovaj događaj iznosi 20. Pored sjajnih specijala, sve ljubitelje košarke očekuju i brojne promocije, koje su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta danas počinje druga od šest nedeljnih etapa Fazi slot maratona. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

Takođe, na sajtu AdmiralBeta se održava prvi Fazi slot maraton, koji se sastoji iz čak šest nedeljnih etapa. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

Istražite kompletnu ponudu, kladite se na svoje omiljene igrače i naplatite svoje poznavanje NBA lige!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter