0
Fudbal

FOTO: Printscree/Twitter

JEZIVE SCENE: Fudbaler kao pokošen pao na teren, pa krenuo da se trese! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.24 u 09:50

Hitno je prebačen u bolnicu

Uzavrela atmosfera na terenu Estudijantesa i Boke Juniors prethodne noći je naglo prerasla u trenutak straha i panike kada se igrač domaćeg tima, Havijer Altamirano, neočekivano srušio na terenu.

Incident se dogodio u 26. minutu meča, kada je Altamirano iznenada pao u naručje svog saigrača Enca Pereza. Perez je odmah reagovao, pružajući pomoć i uz vrisak tražeći hitnu medicinsku intervenciju. Scene panike i zabrinutosti obuzele su teren, dok je Altamirano hitno prevezen kolima hitne pomoći u bolnicu.

Sam Perez je bio vidno potresen, plakao je zbog dramatične situacije koja se odvijala pred njegovim očima. Utakmica je odmah prekinuta, jer domaćin nije bio u stanju da se koncentriše na igru.

Nakon što se situacija smirila, televizijski prenos je izvestio da je Altamirano povratio svest na terenu i bio svestan, a kasnije su iz bolnice stigli izveštaji koji su potvrdili da je fudbaler stabilno. Ova vest donosi olakšanje svima koji su sa strepnjom pratili ovaj dramatičan događaj.

Ostaje da se vidi kako će se Altamiranovo zdravstveno stanje dalje razvijati i koliko će vremena biti potrebno za njegov potpuni oporavak, dok fudbalska zajednica šalje svoje najbolje želje i podršku igraču i njegovom timu.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter