0
Košarka

FOTO: Twitter/@Raptors

GLAVOBOLJA ZA RAJAKOVIĆA: Srpski trener nikako da izvuče Toronto iz ozbiljne krize! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.24 u 08:56

Serija poraza Kanađana se nastavlja

Orlando Medžik je potvrdio svoju dominaciju nad Toronto Raptorsima u utakmici NBA lige, osvojivši pobedu sa ubedljivih 111:96. Ovaj trijumf predstavlja šesti uzastopni poraz za tim Darka Rajakovića.

Magični su potpuno opravdali svoju ulogu favorita, pokazujući superioran stil igre koji ih je doveo do petog mesta na Istoku, sa impresivnim učinkom od 40 pobeda i 28 poraza. S druge strane, Toronto Raptorsi zauzimaju tek 12. mesto na tabeli sa skorom od 23 pobede i 45 poraza.

Domaći su u susretu prelomili rezultat već na početku nastavka, nastavljajući seriju poena koja je iznosila impresivnih 15:1.

Najzaslužniji za ovu pobedu bio je Paolo Bankero, koji je briljirao sa 29 poena, šest skokova i pet asistencija. Franc Vagner je takođe pružio odličan doprinos sa 22 poena, devet skokova i pet asistencija, dok je Moric Vagner završio meč sa 14 poena.

Ovaj trijumf predstavlja još jedan korak ka postizanju ciljeva Orlanda u ovoj sezoni, dok se Toronto Raptorsi suočavaju sa izazovima i pokušavaju da pronađu put ka povratku na pobednički kolosek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter