0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDANOVIĆ SVE ZABRINUO: Srbin pre kraja meča otišao u svlačionicu, svi pričaju o povredi! (FOTO)

Objavljeno: 18.03.24 u 08:12

Nadamo se da nije ništa ozbiljno

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović iz Atlante Hoksa iznenadio je sve prisutne i ljubitelje košarke kada je, u poslednjoj deonici meča protiv Los Anđeles Klipersa, neočekivano napustio teren i otišao pravo u svlačionicu. Ova tajnovita situacija dešava se usred pobede Atlante rezultatom 110:93.

Bogdanović je zamenjen sedam minuta pre kraja utakmice, a iz kluba su saopštili da će biti podvrgnut pregledima zbog razloga koji su ostali nejasni. Do tog trenutka, srpski igrač je proveo pola sata na terenu, ostvarivši učinak od 11 poena, pet skokova i četiri asistencije. Nastavio je svoj impresivni niz ubacivanja trojki, pošto je već 75 utakmica zaredom upisivao barem jedan pogodak sa distance.

Unatoč ovoj neobičnoj situaciji, Dežonte Mari i Deandre Hanter predvodili su Hokse do pobede, sa Marijem koji je ostvario 21 poen i 10 skokova, dok je Hanter doprineo sa 20 poena. Sjajnu partiju pružio je i Džejlen Džonson sa 18 poena i 12 skokova, dok je Klint Kapela dodao 15 poena i 13 skokova.

Ovom pobedom prekinut je niz od tri poraza, a Atlanti se pridružuje i borba za plej-in poziciju. Tim čeka povratak svog najboljeg igrača Treja Janga nakon operacije prsta, dok su se Klipersi suočili s teškim porazom, uprkos impresivnim nastupima Kavaja Lenarda sa 28 poena i Pola Džordža sa 26 poena.

Ostaje da se vidi šta je tačno uzrok ovog iznenadnog odlaska Bogdana Bogdanovića s terena i kako će se ova situacija odraziti na nastavak sezone Atlante Hoksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter