2
Evroliga

FOTO: Starsport

ANĐUŠIĆ PRED BASKONIJU: ‘Trudimo se da ostanemo pozitivni!’

Objavljeno: 18.03.24 u 15:20

‘Očekuje nas jedna od najvažnijih utakmica ove sezone.’

Košarkaši Partizana dočekuju Baskoniju u okviru 30. kola Evroliga sutra od 20:30 u ‘Štark areni’. Pred ovaj duel govorio je Željko Obradović, trener ‘crno-belih’, ali osim njega svoje očekivanja izneo je i Danilo Anđušić. On je istakao da bi im pobeda izuzetno značila.

-Očekuje nas jedna od najvažnijih utakmica ove sezone. Igraju u Evroligi sjajnu košarku, imaju tri pobede više od nas zato bi nam trijumf baš značio. Naravno Hauard je tu lider i jedan od igrača koji mora da se zaustavi – naveo je.

Dodao je da se trude da ostanu pozitivni.

-Trudimo se da ostanemo pozitivni. Dobro smo igrali u Milanu, čak i u Barseloni pune tri četvrtine, ali smo na kraju pali i izgubili možda i većom razlikom nego što je bilo realno – rekao je Anđušić.

Partizan se trenutno nalazi na poziciji 10. i baš ona vodi u narednu fazu uz skor 13-16, sa druge strane Baskonija je bolje plasirana pošto je na osmom mestu sa 16 pobeda i 13 poraza.

1
0

2 Komentara

  1. Gospodo igraci, nema sta da se ceka:Baskonija mora pasti.
    Ono sto je MUST u igri sa njima je zaustaviti Hauarda kako znate i umete i Monekea. To mora biti kljucni fokus. Ako Bog da, bice tako!

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan jednostavno nema sta da bira ili hocu necu…! Mora tuci Baske i tu vlada zakon Moranja! Nema druge, nema hocu necu! Po trijumf!
    Od svih ekipa koje konkurisu za to deseto mesto imamo neuporedivo najbolji raspored! Najgori raspored ima Bayern, a nista bolji ni Valencija. Podjimo redom!
    Partizan docekuje i Baske i Valenciju sa kojim je igrala prve meceve odlicno. Dobili smo Valenciju tamo a Baskonija se izvukla na samom kraju meca i sledi osveta u Areni. Sa te dve pobede mi smo jednom nogom na toj 10tki i onda tragamo za trecom pobedom koji cementira tu desetu poziciju! Za to imamo tri meca:Dva kod kuce a to su sa Olijem i Realom.
    Sa Grcima igramo uvek dobro, redovno ih kod kuce dobijemo i to ubedljivo a u Atini uvek neizvesno, ove sezone produzeci i ispustili smo pobedu!
    Real je mec za bis, sa njima imamo dosta toga da ispricamo, pa evo sad sanse da to bude lepo i na nasem terenu, necu reci kao revans,ali… Idemo po SLAVLJE,POGOTOVO AKO PRETHODNO POBEDIMO OLIJA.
    Kao mec „osigurac“ dodje nam jato galebova u Berlinu.Moramo to jato rasterati i pobediti,pogotovo ko bude uopste trebalo, o mozemo i trebamo ali nije da nisu opasni,pokazali su to u vise navrata ove godine u EL. .
    Ostali:Valencija je po meni bez izgleda, sledeci mec kuci sa Bayernom,eto neka dobiju Bavarce za nas(!)ali idu Monaku i Makabiju,imaju zicer kod kuce sa povampirenim Asvelom i dolaze na opelo svojih sansi u Dvoranu nase slave :BGD ARENU!
    Drugi nass konkurent je Bayern… Prvo rekosmo ide Valenciji,koja ne sme propustiti poslednju sansu za ev. prolaz i dobiti ih.Medjutim Bayern ima jako tezak raspored: docekuje odlicni Makabi i Barcelonu,pa docekuje Pao-a i finalno… ide u Monako! Priznacete, stvarno tezak raspored koji im nista dobro ne prediktuje!
    Eto, jasno vam je zasto Partizan vidim medju dest najboljih, a mozda se popnemo i za stepnicu dve iznadte pozicije. Bilo bi idealno da u plej-in igramo u Beogradu,kad vec nismo domacini, a ako uspemo nekim cudom do osme pozicije onda kao domacini sigurno idemo u F8, pa dalje…sta nam bog da!
    Napred Partizan!
    P.S.* Za Cergu vise niko ne pita, ali doci ce vreme kad se ona povampiri kao izazov za nas u ABA. Do tada neka Covke sniva snove o F4 Evrolige, to je sanak pusti, nedostizni za njega!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter