0
ATP

FOTO: Twitter/@BNPPARIBASOPEN

ALKARAZ PRETI ĐOKOVIĆU: Karlitos titulom u Indijan Velsu ozbiljno ugrozio prvo mesto!

Objavljeno: 18.03.24 u 09:20

Očekuje nas velika borba za prvo mesto

Španski teniser Karlos Alkaraz trijumfalno je odbranio svoju titulu u Indijan Velsu, savladavši drugog igrača sveta, Danila Medvedeva, u finalnom meču. Alkaraz je demonstrirao svoju izuzetnu formu i snagom volje došao do pobede rezultatom 7:6, 6:1.

Tokom meča, teniska drama dostigla je vrhunac kada je Medvedev imao žučnu raspravu sa sudijom Mohamedom Lajanijem tokom taj-brejka prvog seta, izrazivši svoje nezadovoljstvo i nazvavši tenis „sr*njem sportom“.

Alkaraz, osvajajući prvi turnir od Vimbldona prošle godine, istakao je posebno značenje ovog trijumfa u svojoj prvoj izjavi nakon meča.

S druge strane, Medvedev je odlučio da „pecne“ publiku tokom svečane ceremonije nakon meča.

Iako je Alkaraz uspeo da savlada Medvedeva četvrti put u njihovom šestom međusobnom duelu, istakao je da je igrati protiv Rusa izuzetno teško.

Trijumfom u Kaliforniji, Španac je sačuvao svoju šansu da u narednim sedmicama napadne vrh ATP liste, koji trenutno drži Novak Đoković. Sve oči teniskih navijača sada su uprte ka daljim izazovima i mogućim preokretima na ATP turneji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter