0
Košarka

FOTO: Dallas Mavericks/X

ZAVRŠNICA ZA INFARKT: Irving doneo Dalasu pobedu u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.24 u 23:20

Publika je mogla da uživa u spektaklu.

Košarkaši Denvera Dalasa odmerili su snage u okviru nove runde NBA lige i priredili pravu predstavu. Maveriski su odneli pobedu nakon triler završnice rezultatom 107:105 pogotkom Irvinga u poslednjoj sekundi susreta. Nagetsi su prekinuli seriju trijumfa od pet vezanih utakmica.

Srpski centar Nikola Jokić nije bio raspoložan za igru onako kako je navikao navijače. On je postigao 16 poena uz 11 skokova i 7 asistencija. Slovenački reprezentativac je bio dosta raspoloženiji i bio najefikasniji na meču sa 37 poena, 9 skokova i 3 asistencije što je odličan učinak.

U timu Denvera najefkasniji je bio Džamal Marej sa 23 poena, 4 skoka i 7 asistencija, sledi ga Portet sa 20 poena, 7 skoka i asistencije. Heroj Dalasa Irving je imao učinak od 24 poena, 7 skoka i 9 asisntecija. Izabranici Majka Melouna se sada nalaze na drugom mestu Zapadne Konferencije, a naredni okršaj ih očekuje protiv Minesote.

Sa druge strane Dalas je slabije plasiraniji od Nagetsa, pošto su na mestu broj osam, a u sledećem kolu igraju sa San Antoniom. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter