0
Fudbal

FOTO: Manchester United/X

SPEKTAKL NA ‘TEATRU SNOVA’: Junajted izbacio Liverpul iz FA Kupa nakon više od 120 minuta igre! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.24 u 20:25

‘Crveni-đavoli’ bolji od ljutog rivala.

U okviru polufinala FA Kupa odmerili su snage fudbaleri Mančester junajteda Liverpula na ‘Old Trafordu‘ danas od 16:30. Ekipa Erika Ten Haga slavila je rezultatom 4:3 nakon više od 120 minuta igre i plasirala se u polufinale ovog takmičenja gde ih očekuje duel protiv Koventrija.

Junajted je već u 10. minutu došao do prednosti kada je pogodio Mektominej na asistenciju Garnaća. ‘Redsi’ su u finišu prvog dela došli preokreta u 44. kada je za izjendačenje pogodio Mekalister i u drugom minutu nadoknade Salahovim golom Liverpul je sa prednošću otišao na odmor.

Tokom drugih 45 minuta Liverpul je stekao još par šansi koje nije iskoristio, a onda je usledila je kazna. Igrao se 87. minut kada je pas Garnaća prihvatio Entoni i pogodio mrežu ekipe sa Enfilda. Usledili su produžeci, u kojima se bolje snašao domaći sastav. Rašford je propustio stopostotnu šansu, da bi Eliot na drugoj strani doneo vođstvo Liverpulu. I kada se činilo da će gosti u polufinale FA kupa, Rašford postiže gol za izjednačenje.

Mančester je do pobede stigao u poslednjim trenucima, kada je Garnaćo proigrao Dijaloa, a ovaj uspeo da savlada Kelehera za veliko slavlje na kultnom ‘Old Trafordu.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter