0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube/Screenshot

ŠOK IZJAVA TRENERA CIBONE: ‘Teško možemo parirati Zvezdi bez te prljave igre!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.24 u 21:15

Hrvatski gigant doživeo ubedljiv poraz.

Košarkaši Cibone izgubili su od Crvene zvezde rezultatom 82:59 u okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige u hali ‘Dražen Petrović’. Pokazao je domaćin hrabru partiju u određenim momentima, ali to nije bilo dovoljno protiv jako motivisanih izabranika Janisa Sferopilosa.

Trener Cibone, Dino Repeša je na konferenciji posle utakmice izneo svoje utiske o izdanju njegovog tima,

– Čestitamo Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bili smo u grču, veliki broj promašenih šuteva, pogotovo u prvom poluvremenu. To je presudilo da odemo sa -12, mada mislim da smo mogli imati povoljniji rezultat s obzirom na odbranu. Međutim, napadački smo bili razočarani pogotovo zbog šuta za tri poena – rekao je i nastavio:

-Drugo, presudilo je 10 skokova više. Ušli smo u utakmicu posle odlaska Vukovića, Perasovića su uhvatila leđa. Imali smo samo tri visoka igrača pod košem, ali to nije razlog što su imali 10 skokova više i da dolaze do lakih poena bez da potrošimo faul – jasan je.

Potom je istakao da ne mogu parirati Zvezdi bez prljave igre.

-Protivnik je šutnuo samo 24 bacanja, ja sam rekao da ako ne šutnu 35-40 bacanja, da teško možemo parirati Zvezdi bez te „prljave igre“ u vidu sportskog konteksta. No, sledi šta nam sledi, moramo oporaviti igrače i sledi bitan meč – poručio je Repeša.

0
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter