0
ATP

FOTO: Printscreen/Youtube

SINER POPUT ĐOKOVIĆA: Italijan ispao pravi džentlmen i podsetio na čuveni Novakov porez! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.24 u 13:33

Janik „prekopirao“ Novaka

Španski teniser Karlos Alkaraz izborio se za finale Mastersa u Indijan Velsu, pobedivši Janika Sinera rezultatom 2:1 u polufinalnom duelu.

Sam meč je bio prekinut na početku zbog kiše, a tada se dogodio zanimljiv trenutak koji je ponovo izazvao upoređivanje Sinera sa Đokovićem.

Naime, kada je kiša počela da pada pri rezultatu 2:1 u prvom setu u korist Sinera, devojka koja skuplja loptice je donela kišobran i sela pored Sinera. Italijan je uzeo kišobran od nje kako bi ga sam držao, štiteći i sebe i nju.

 

Sve ovo podseća na Novakov meč na Rolan Garosu 2014. godine, kada je igrao protiv Portugalca Žoaa Souse. Tada je kiša prekinula meč, a dečak koji je sakupljao loptice doneo je kišobran Novaku.

On ga je pozvao da sedne, uzeo kišobran, a zauzvrat mu je dao da drži njegov reket. Potom su zajedno izvadili dve flašice napitka i nazdravili. 

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter