0
Fudbal

from left Srdjan Babic, Nemanja Maksimovic, Filip Djuricic, Petar Ratkov and Lazar Samardzic during the UEFA EURO Qualifiers group G Season 2023/2024 match between Hungary and Serbia at stadium Puskas Arena on October 14, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠANSA ZA ZVEZDU: Reprezentativac Srbije želi na leto da se vrati u Srbiju!

Objavljeno: 17.03.24 u 10:52

Sve je otkrio predsednik kluba

Već prošlog leta Crvena zvezda pokušavala je angažovati vezista iz Hetafea Nemanju Maksimovića, ali bez uspeha. Međutim, šanse za to su se povećale ovog leta, s obzirom na to da centralnom vezisti ističe ugovor sa Hetafeom, što ga čini lakše dostupnim. U Madridu su već prihvatili činjenicu da će izgubiti jednog od ključnih igrača, a igrača iz Banje Koviljače vraćaju na Balkan.

Ranije su grčki mediji spekulisali da je Panatinaikos već osigurao Maksimovićev potpis, međutim, to nije zvanično potvrđeno, što pruža Crvenoj zvezdi priliku da pokuša. Prema rečima predsednika Hetafea, Nemanja je zainteresovan da zaigra u Srbiji, a logično je da to bude u Crvenoj zvezdi.

Maksimović želi da se vrati u svoju zemlju ili u neku u okruženju. Bilo mu je udobno kod nas, u Španiji je dugi niz godina, hvala mu na učinku i tretmanu. Kad se ovo prvenstvo bude završilo moramo da pribegnemo novom projektu. Imamo mnogo igrača koji su kod nas pozajmica sa opcijama kupovine. Pre kupovine moramo da prodamo – ispričao je predsednik Hetafea Anhel Tores. 

Postalo je jasno da će Maksimović napustiti Primeru, gde je stigao 2017. godine iz Astane u Valensiju, i to na osnovu izjava njegovog trenera, Hosea Bordalasa, pod čijim vođstvom je ostvario najveći broj nastupa u karijeri.

Predsednik je rekao ono što je realnost. Volimo Nemanju, znamo da je dao celog sebe Hetafeu, uvek je tužno kad se rastajete sa takvom osobom. Gajimo veliku simpatiju prema njemu, od prvog dana se poistovetio sa klubom, u prethodnom kolu je oborio rekord po broju pretrčanih kilometara na utakmici La lige i to sve se mora poštovati. Baš kao i njegova odluka – predočio je Bordalas. 

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter