0
Fudbal

FOTO: Inter/X

PODELA BODOVA NA ‘MEACI’: Napoli prekinuo pobednički niz Intera od deset mečeva u Seriji A!

Objavljeno: 17.03.24 u 23:10

‘Neroazuri’ sve bliži tituli.

U okviru 29. kola italijanske Serije A snage su odmerili fudbaleri Intera Napolija na stadionu ‘Đuzepe Meaca’ od 20:45. Ne toliko zanimljiva utakmica, a tim podno Vezuva je uspeo da izvuče remi 1:1 i prekine pobednički niz izabranika Simonea Inzagija koji je trajao 2 ipo meseca u domaćem šampionatu.

Poveo je Inter u 43. minutu kada je Alesandro Bastoni ubacio loptu u kazneni prostor, a Mateo Darmijan na 11, 12 metara od gola šutirao i savladao Mereta. U nastavku su domaći pritisakli, ali se Napoli odlično branio. Aktuelno šampion Italije je u 81. minutu izjednačio preko Žuana Žesusa koji je pogodio protiv bivšeg kluba.

Inter je još uvek prvi na tabeli sa 76 bodova 14 više od drugoplasiranog Milana, a u narednoj rundi igraju protiv Empolija. Napoli je sada na sedmoj poziciji i teško da može da se uključi u trku za plasman u Ligu šampiona. U sledećom kolu ih očekuje okršaj sa Atalantom.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter