0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

PETARDA ZVEZDE NA MARAKANI: Radnički nemoćan pod silovitim naletima crveno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.24 u 17:53

Rutinska pobeda šampiona Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde su na svom terenu u okviru meča 26. kola Mozzart Bet Superlige savladali ekipu Radničkog iz Kragujevca ubedljivim rezultatom 5:0.

Nisu dugo čekali navijači domaćina na prvi pogodak, pošto je u 10. minutu nakon centaršuta Kange golman gostiju Leković loše procenio let lopte, te ga je lopta preskočila, a Stamenić je pogodio nebranjen gol.

Samo sedam minuta kasnije još jedna izgledna šansa za Zvezdu, Ivanić sjajno centrira, a Bukari naleće sa pet metara glavom, ali Leković ovoga puta majstorski reaguje.

Već u 20. minutu bilo je 2:0 za domaćina. Mijailović je uspeo da probije po desnoj strani i uputi ne toliko dobru loptu ka Endiajeu, koji se sjajno snašao i petom uspeva da postigne svoj novi pogodak.

Do kraja poluvremena domaćin je još u par navrata pretio, ali pogodaka nije bilo.

Neverovatna greška Simovića koji je ekspresno zaradio dva žuta kartona i samim tim isključenje već u 48. minutu susreta, tako da je već tada meč za goste bio izgubljen.

Već u 50. minutu Šerif Endiaje odlično prati akciju Mirka Ivanića i nakon dodavanja uspeva da smesti loptu iza leđa Lekovića za novi gol Zvezde.

U 68. minutu vidljivo oslabljena ekipa Radničkog iz Kragujevca prima i četvrti pogodak, a ovoga puta Hvang pogađa mrežu gostiju na asistenciju Olajinke.

Novi napad Crvene zvezde viđen je u 76. minutu, solo akciju u kaznenom prostoru Radničkog imao je Aleksandar Katai, koji je sjajnim dribliznima uspeo da matira Lekovića za novi pogodak.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter