1
Domaći fudbal

Petar Bojic (L) scores the goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Mladost Lucani and Partizan at stadium SRC “Rados Milovanovic” on March 17, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PONOVO OSTAO BEZ POBEDE: Posle poraza od Napretka, crno-beli upisali novi neuspeh! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.24 u 15:25

Novi kiks crno-belih

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno u Lučanima protiv ekipe Mladosti1:1 

Tim Igora Duljaja je meč u Lučanima dočekao nakon poraza u Humskoj od Napretka i nakon pada sa prve na drugu poziciju Superlige Srbije. 

Kao i u svim mečevima i danas je pobeda bila pod moranjem, međutim, crno-beli danas nisu bili na visini zadatka. Imao je Partizan itekako svoje prilike, i u prvom i u drugom poluvremenu, međutim jedna je dovoljno bila ozbiljna da bi se ugrozio gol iskusnog Stamenkovića.

Iskusni tim iz Lučana, kome su danas čak desetorica startera igrači sa više od 30 godina, čekao je svoju priliku iz kontre. Dočekali su je više puta, a uspeli su da je iskoriste u poslednjem minutu prvog poluvremena, kada je Petar Bojić postigao pogodak. 

 

Partizan je imao nekoliko šansi u prvom poluvremenu, u kojima su se pre svih nalazili Samed Baždar, Gajas Zahid i Goh, ali nisu uspeli da ih pretvore u golove.

 

U nastavku su crno-beli dodali gas, prilike su se ređali, ali se Mladost odolevala. Čak, šta više, Lučanci su imali nekoliko prilika da dupliraju prednost, ali se i na ovoj utakmici istakao Aleksandar Jovanović.

 

Partizan uspeva konačno da probije Stamenkovića i to u 85. minutu preko Nemanje Nikolića. Vrhunsku akciju kreirali su Zahid i Natho, da bi Nikolić sa par metara sproveo loptu u mrežu. 

 

Do kraja meča je bilo uzbuljivo, međutim golova nije bilo i meč se završio nerešenim ishodom.

Partizan je tako i treći meč zaredom u Superligi ostao bez pobede i sada su 61. bodu, sa utakmicom više i bodom manje od večitog rivala Crvene zvezde.

Na drugoj strani, Mladost je osvojila važan bod u borbi za plej-of, a Lučanci mogu da se nadaju i Evropi, s obzirom da su od četvrtog mesta svega četiri boda.

Standings provided by Sofascore 
1
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter