0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

JOKSIMOVIĆ PORAZOM DEBITOVAO NA KLUPI RADNIČKOG: Napredak nastavlja sa serijom pobeda! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.24 u 22:50

‘Čarapani’ u odličnoj formi.

Pod Bagdalom odmerili su snage fudbaler Napretka iz Kruševca Radničkog Niša u okviru 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Izabranici Vladimira Gaćinovića ostvarili su pobedu nas timom sa Čaira minimalnim rezultatom 1:0, a čovek odluke je bio Nebojša Bastajić u 47. minutu. 

Trener Radničkog, Dejan Joksimović debitovao je porazom na klupi niške ekipe, a Kruševljani su nastavili sa fenomenalnim igrama u drugom delu sezone. Bastajić se upisao u sterlce kada mu je Majdevac uputio centaršut sa ivice kaznenog prostora, a on se odlično snašao i glavom smestio loptu u gol.

Nakon ove pobede Napredak se nalazi na devetom mestu sa 35 bodova i na samom pragu je plej-of zone. U narednom kolu igraju protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca. Sa druge strane Nišlije su na poziciji broj 14 sa 23 boda, a sledeći duel ih očekuje sa Mladosti iz Lučana.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter