0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

TRENER FMP-A JASAN: ‘Partizan je apsolutni favorit, ali uvek možemo da se nadamo!’

Objavljeno: 16.03.24 u 15:50

‘Sama činjenica da su u gornjem delu tabele i da nastupaju u Evroligi govori da imaju najviše ciljeve.’

U okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige košarkaši FMP-a gostuju Partizanu u ‘Štark areni’ večeras od 21 čas. Trener ‘Pantera‘, Šaša Nikitović je pred ovaj duel rekao da su ‘crno-beli’ aspolutni favoriti, ali da oni uvek mogu da se nadaju.

Ekipa Partizana nam je u prvom delu prvenstva priredila veliki poraz. Sama činjenica da su u gornjem delu tabele i da nastupaju u Evroligi govori da imaju najviše ciljeve. Mi u ovom trenutku imamo jedan cilj, a to je opstanak u ligi. Sve te činjenice govore da je Partizan apsolutni favorit u ovoj utakmici – naveo je i dodao:

-Mi pokušavamo da dođemo do željene pobede koja bi nam omogućila opstanak u ligi. Teško je očekivati da mi možemo da priredimo možda i najveće iznenađenje u ligi ove sezone, ali uvek možemo da se nadamo u pozitivne stvari. Šta će biti, videćemo nakon 40 minuta – jasan je Nikitović.

Partizan je trenutno trećeplasirana ekipa regionalnog takmičenja sa 16 pobeda i šest poraza, dok je FMP 12. sa skorom 7-15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter