0
Košarka

FOTO: Twitter/Denver Nuggets

TRENER DENVERA HVALIO JOKIĆA: ‘On je kao naučnik!’

Objavljeno: 16.03.24 u 12:15

Lepe reči stratega Nagetsa na račun Somborca.

Košarkaši Denvera pobedili su San Antonio rezultatom 117:106. Trener tima iz Kolorada, Majk Meloun pohvalio je srpskog centra, Nikolu Jokića istakavši da je kao naučnik. On je ponovo dominirao na terenu i bio najefikasniji sa 31 poenom, sedam skokova i pet asistencija.

-Nikola je kao naučnik. U redu, vidim šta si tu uradio. Kako da se pobrinem da se to ne desi opet? Kako da koristim telo? Uđi u njega, poguraj ga malo, pomeri ga malo sa pozicije – naveo je i dodao:

-Imali smo izuzetnu aktivnost. Želite da ih poremetite defanzivom. Ne želite da dozvolite protivniku da vas napada po svom scenariju i da šutiraju odakle hoće. Želite da ih poremetite, da osete vaše prisustvo i da radite dobar posao – jasan je on.

Posebno ga čini zadovoljnim je učinak mladića sa klupe.

-Za Brauna, Pejtona Vestona i Teka Nnajia, da izađu i odigraju sa takvim samopouzdanjem i agresivnošću u svojim ulogama, na 15 mečeva do plej-ofa…To ima velikog udela što posle Ol-stara imamo skor 11-1. Postajemo konstantni i imamo stalnu produktivnost sa klupe. Impresioniran sam ovim momcima – zaključio je Meloun.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter