0
Fudbal

FOTO: Twitter/@OfficialSSLazio

SKANDAL U RIMU: Sukob navijača Lacija i Imobilea!

Objavljeno: 16.03.24 u 16:30

Italijan u ne baš sjajnoj formi.

Godinama unzada Ćiro Imobile držao je Lacio u životu i zahvljajujući njegovim sjajnim partijama taj klub je bio u vrhu tabele Serije A. Međutim, vremešni napadač 34 godina i polako postutaje, a ove sezone nije ni izbliza kao ono što je bio prethodinih. ‘Nebesko-plavi’ su tek na 11. mestu, a ispali su iz Lige šampiona od Bajerna, Mauricio Sari je podneo ostavku na mesto trenera.

Nisu ni navijači Lacija zadovoljni igrom njihovi izabranika, a po svemu sudeći najviše su besni na svog kapitena Imobilea. Naime, dok se napadač vozio sa ženom i decom u Rimu, stao je zbog gužve, a najvatrenije pristalice kluba su ga prepoznale i prišli i počeli da ga vređaju.

Njegovo dete se baš uplašilo, a Imobile je zatražio od Lacija raskid saradnje koja traje do 2026. godine. On je deo tima od 2016. godine i do sada je upisao 331 nastup i postigao 206 golova i prava je legenda kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter