0
Fudbal

FOTO: HNK Hajduk Split

SKANDAL TRESE HRVATSKU: Glavnog sudiju vređalo više lica – ‘Je*aću ti mater, videćeš u tunelu’ – Nepoznata žena je čak i fizički nasrnula!

Objavljeno: 16.03.24 u 23:15

Zaista neverovatno da se tako ljudi ponašaju u 21. veku.

Utakmica odigrana u Splitu glavna je tema u Hrvatskoj, a i šire. Ipak povod nije fudbalsko umeće aktera, već ono što je sudija i njegov tim trpeo nakon, ali i tokom utakmice.

Hajduk je pretrpeo poraz od zagrebačke Lokomotive, 0:2. To se nikako nije svidelo domaćinu, pa su bes odlučili da iskale na sudiji Igoru Pajaču. Sve detalje ovog nemilog incidenta zabeležio je delegat susreta.

‘Ponašanje domaće klupe većim delom meča je bilo vrlo bučno, a kada je označen kraj prvog poluvremenu, Dragan Blatnjak, pomoćni trener Hajduka,, prilikom izlaska s tereba je zbog prigovora sudiji prvo opomenut, te odmah potom zbog prigovora dobio i crveni karton. Tada je počeo da ga vređa sa ‘P…a ti materina, videćeš u tunelu, j…m ti mater’. Isto tako, nakon ovog incidenta u tunelu je nepoznata žena gurnula glavnog sudiju u grudi, te mu otkinula sprej i bacila ga na pod.’ – stoji u izveštaju.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter