0
Evropske lige

FOTO: Burnley FC/X

PREMIJER LIGA: Barnli konačno uspeo da prekine crnu seriju, u Lutonu nije bilo pobednika! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.24 u 19:22

Ne toliko interesantan dan u najjačoj ligi sveta

Odigrane su dve utakmice 29. kola Premijer lige, gde su najzadovoljniji fudbaleri Barnlija koji su slavili protiv Brentforda (2:1), dok su Luton i Notingem Forest podelili bodove (1:1).

Zbog FA Kupa su neke ekipe morale da odlože svoje mečeve, a program će, osim ove dve utakmice, uključivati i jedan derbi Londona, gde će snage odmeriti Fulam i Totenhem, ali tek od 18 časova i 30 minuta kada će izaći na Krejven Kotidž.

Dosta je zanimljivo bilo u Barnliju, gde je domaćin slavio, ali gde njihova pobeda mora ići u zasluge Serhija Regilona, koji je dobio crveni karton već u 9. minutu susreta, što je donekle odredilo dalji tok utakmice.

Odmah je Brun Larsen postigao gol za 1:0 u 10. minutu, dok je Fofana povisio na 2:0 u 62. minutu. Konačnih 2:1 postavio je Kristofer Ajer u 83. minutu utakmice.

 

U isto vreme, na meču Lutona i Notingem Foresta nije bilo pobednika.

 

Kristijan Vud je postigao gol za Forest u 34. minutu i mislilo se da će to biti konačan rezultat, ali Beri nije tako mislio. On je u 89. minutu pogodio i tako doneo poravnanje – 1:1, što je bio konačan rezultat.

Standings provided by Sofascore 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter