6
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NE SME PONOVO DA KIKSNE, IGRA SE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA, A DULAJ KAŽE SLEDEĆE: Ovo je istakao šef struke Partizana pred važno gostovanje! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.24 u 11:34

Jasan je šef struke Partizana.

Partizan u nedelju nakon dve utakmice bez pobede gostuje Mladosti u Lučanima, a šef struke crno-belih, Igor Duljaj, rekao je sledeće.

– Pa uvek kada se doživi neuspeh naravno da nije prijatno, ali ta utakmica što se mene i moje ekipe tiče završena. Stavili smo tačku, jer ima dosta utakmica ispred nas, ne vraćamo se nazad. Imao sam razgovor sa ekipom, rekao sam im da osim rezultata nemam šta da im zamerim. Imali smo dosta šansi, ali kao što sam mnogo puta rekao, pamti se rezultat. Meč je arhiviran – rekao je Duljaj.

 

– Mladost je po tradiciji dosta nezgodan protivnik za Partizan, ne znamo u kakvom stanju je teren, ne tražimo alibi. Imali su dosta iskusnih igrača koji mogu da igraju na rezultat i umeju to da rade. To su u dosadašnjem delu prvenstva mnogo puta dokazali. Ovaj meč je važan, jer posle njega dolazi pauza od 14 dana i vrlo je važno na nju otići sa pozitivnim emocijama.

O tome da li je tim zaslužio kritike, on kaže sledeće.

– Znate kako, običnog navijača nikada ne možete da prevarite. Oni prepoznaju kada tim daje maksimum. Čestitao sam Napretku na bodovima, izgubili smo, nema kuknjave, a publika i navijači su prepoznali da su igrači hteli jako pobedu, dali su sve od sebe. Nekad vas sreća ne posluži, ali videlo se da igrači to žele. Nije ništa gotovo, imamo svoj put, znamo šta hoćemo i želimo.

– Nama je Napredak sa činjenicom da je došao sa najjačim timom je odao poštovanje. To je dokaz da nas protivnički timovi poštuju, bez obzira što su mnogi igrači imali po tri kartona. Ja sam mnogo puta rekao i ponavljamo, mi ne tražimo pažnju, nego poštovanje. Mnogo puta do sada sam rekao – suđenje ne komentarišem, niti ću.

Problemi sa povredama jenjavaju, ali i dalje nema najboljeg.

– Oni se vraćaju, Severina je odradio suspenziju posle derbija, a Zahid se bolje oseća, odigrao je 45 minuta protiv Napretka bez treninga. Kovačević je počeo da trenira, sada čekam da se neko ne razboli. Svi osim Saldanje su spremni za sutrašnju utakmicu.

 

3
10

6 Komentara

  1. I tako to bio jednom jedan fk.Partizan a u sadasnje vreme tralalaaaa. Zvezda Radnicki Kg 5:0 a kome mi da damo 5 golova kada mi gubimo na svome terenu ocito raspad sistema ponovo kao i prosle godine sve isto od OVANA SE NIJE NIKADA PITA PRAVILA TU SI I TI IGORE DANAS TI SMETAO PONOVO TEREN PA VALJDA I PROTIVNIKU . Dosta mi vas je vise javno i demonstrativno izjavljujem vise do dalnjeg ne navijam za ovaj Partizan i negledam utakmice . Sve sama laz do lazi i prodavanje uda umesto bubrega. Saldanja teze povredjen hahahaaaa ,misic da ali onaj u gacama

    1
    0
    Odgovori
  2. Baj baj titulooooo raspad sistema . Niko nece da igra bez novca kada platite igracima kojima dugujeta kao Severini mozda ce zaigrati ali kasno a Saldanju ste isto izradili kakva povreda lazovi

    1
    0
    Odgovori
  3. Ovih 15 minuta nula smo nema igre grc cuva se 0:0 nema suta na gol sa daljine zele da se usetaju u gol a i neznaju da sutnu iz trka jer im zadnjica ostane suvise nazad. Definitvno Bazdar je za pozajmicu ili prodaju 3 godine se ceka da postane fudbaler ali nista. Igore Zvezda je puno bolja od nas tako nenadaj se nicemu dobro sa Nathom lose bez njega jos gore zalost i tuga da izgubis od Napredka kuci pa ti si za svaku osudu nema sudija nema urac palac da smo za titulu das im 3 , 4 gola pa neka im pomaze ko kod hoce ali nismo kvalitet pustaj ove nase omladince da spartaju terenom

    1
    0
    Odgovori
  4. Igore nema mnogo da pričaš prvo su te namestili u derbiju X dase malo ponadaš pate ubiju protiv Kruševca isto te čeka u nedelju u Lučanima dobar će biti i X.Ali toje tako svi klubovi su podržali Đžaju i poljoprivrednika B.N.a ne legendu N.Vidića tako vam i treba u ovoj super nameštenoj ligi.(mozartbet) itd

    1
    1
    Odgovori
  5. Iks kao kuća!
    Kad balerine iz N.K. Partizai budu videli ono blato na terenu Mladosti ima da počnu od radosti da se valjaju kao veprovi kakvi i jesu.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter