0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ O LEDEJU: „Pričati o bilo čemu drugom sem o njegovom ocu nema smisla!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.24 u 23:29

Objasnio je i zašto Panter nije igrao

Košarkaši Partizana su slavili sa 88:57 protiv FMP-a u utakmici 23. kola ABA lige pred svojim navijačima.

Posle meča, na konferenciji za medije je govorio Željko Obradović.

– Hvala svim ljudima koji su došli da nas bodre, ekipa FMP-a promenjena u odnosu na prvi deo ABA lige, imaju nove igrače, novog trenera i drugačije izgledaju, probali smo da pristupimo ozbiljno, početak nije bio najbolji, ali smo onda uhvatili ritam, kad smo igrali agresivnu odbranu i kad smo pročitali njihovu odbranu, bilo je lakše za nas i na kraju zaslužena pobeda.

Ubrzo je Željko pitan i o tome što su minutažu dobili neki drugi igrači poput Smita i Koprivice, ali pitanje je bilo upućeno i zbog Zeka Ledeja, kome je preminuo otac.

Oni dobijaju šansu i igraju, zavisi od protivnika i od forme i od onoga kako se ponašaju na treningu, to je presudno, to je najbitnije koliko ko provodi minuta – rekao je Obradović, koji se potom osvrnuo i na Zeka Ledeja i njegovu porodičnu situaciju.

Što se tiče Zeka, sad sam se čuo s njim, čuo sam se pre tri minuta, čuo sam, zvao sam ga da mu izjavim saučešće i pričao sam s njim na tu temu, niti sam ga pitao o njegovim namerama, u ovom trenutku pričati o bilo čemu drugom sem njegovog oca nema smisla.

 

Na kraju, objasnio je i zašto Panter nije igrao.

Ne, Panter ne igra jer je to moja uloga, kao što rotiram i ostale igrače, on je u ritmu i imamo dve utakmice, bila je odluka da se odmori. 

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter