0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

JOKSIMOVIĆ PRED DUEL SA NAPRETKOM: Strateg Radinčkog se dotakao svog kolege Gaćinovića!

Objavljeno: 16.03.24 u 16:50

‘Teška utakmica, zahtevan protivnik, ali mi nemamo pravo da respektujemo.’

Fudbaleri Radničkog Niša gostuju u Kruševcu ekipi Napretka u okviru 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sutra od 20 časova. Novoimenovani trener tima sa ‘Čaira’, Dejan Joksimović debitovaće za novi klub, a pred ovu utakmicu rekao je da su ‘Čarapani‘ u odličnoj formi i poseduju veliku dozu samopouzdanja.

-Napredak je ekipa koja je uz moj bivši klub, Radnički iz Кragujevca, u najboljoj formi u ligi. Na kraju krajeva postižu dobre rezultate i verovatno to doprinosi da igraju sa ogromnom dozom samopouzdanja. Velike čestitke mom kolegi Gaćinoviću koji je uspeo da u jednom periodu preokrene celu situaciju, pošto i oni, u jednom trenutku, nisu bili u sjajnom momentumu – naveo je i nastavio:

-Tako da velike zasluge za ove rezultate idu njemu, pošto je ekipa otprilike ostala ista, mada se jesu pojačali dolaskom Majdevca, povratkom Saleta Marjanovića i tako dalje, pa su taj roster upotpunili. Poznajem dobro celu njihovu ekipu i moram da kažem da je pojedincima ovo najbolji periodu u karijeri. Očekuje nas teška utakmica, zahtevan protivnik, ali mi nemamo pravo da respektujemo bilo koga, to sam rekao i igračima, poštujemo svakog, ali ne preterano – istakao je.

Dodao je da je ovo igra grešaka i odlučuju detalji.

-Moramo da verujemo u sebe, svoj kvalitet, da probamo da im ispariramo nekom željom, energijom, srčanošću, onim što njih krasi. Treba takođe da budemo organizovani ofanzivno i defanzivno u svim fazama igre, da budemo skoncentrisani. Ovo je na kraju i igra grešaka, svaki detalj je bitan, svaka lopta je bitna, mora da se poštuje, da se ceni i to je ono što pokušavam da usadim i svojim igračima u glavu i da na taj način probamo da izađemo kao pobednici. Probaćemo i da se nametnemo i nekim našim principima u igri i da pokušamo da iz te utakmice izađemo kao pobednici – zaključio je Joksimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter