0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ GOVORIO O MEČU SA RADNIČKIM: Dotakao se i miljenika ‘Delija!’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.24 u 17:37

‘Igraju fenomenalno, nije lako napraviti seriju, kao što su to oni učinili.’

U okviru 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde imaju nimalo lak zadatak, a to je meč protiv ekipe koja ne zna za poraz od početka drugog dela sezone, Radnički 1923 iz Kragujevca. Tim iz Ljutice Bogdana ovaj duel dočekuje nakon pobede u Nišu, a vratili su se na čelo tabele nakon kiksa Partizana protiv Napretka.

Crveno-beli’ jure sedmu uzastopnu titulu, a protiv čete Feđe Dudića biće ima potrebna sva moguća podrška. Trener aktuelnog šampiona države, Vladan Milojević je istakao da je ekipa iz srca Šumadije igra odlično i požrtvovano i da nije lako napraviti seriju pobeda.

-Rezultati Radničkog su za respekt. Igraju fenomenalno, nije lako napraviti seriju, kao što su to oni učinili. Nastupaju dobro, agresivno, požrtvovano, nadahnuto, svaka im čast. Čestitam na tome treneru Radničkog, njegovom stručnom štabu, kao i samim igračima. Pokazali su da su odlična ekipa i da su u dobroj formi – naveo je.

Dotakao se i kadrovske situacije.

-Imamo danas trening, pa ćemo videti kako će izgledati kadrovska situacija. Katai je veoma bitan igrač za nas, polako ulazi u formu i dobija minute. Videćemo koliko će igrati sutra – jasan je.

Istakao je da je pritisak uvek prisutan.

-Pritisak uvek postoji i uvek će biti prisutan. Pred utakmicu u Nišu sam rekao, kao što ću to učiniti i sad, fokusirani smo samo na našu igru i rezultate – poručio je Milojević.

Zvezda je na prvom mestu na tabeli sa 62 boda, dok su Kragujevčani na poziciji broj četiri i imaju 41 bod. Prošli okršaj ova dva tima pripao je ‘crveno-belima’ 4:3 na ‘Čika Dači’.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter