0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA NAPRAVILA LEP GEST: Ova vest će obradovati najmlađe navijače šampiona Srbije!

Objavljeno: 15.03.24 u 18:32

Nadaju se da će moći da napune stadion

Crvena zvezda nastavlja tradiciju otvaranja kapija za najmlađe navijače na superligaškim mečevima. Na susretu protiv Radničkog 1923, zakazanom za nedelju, 17. marta od 16 časova, deca uzrasta do 14 godina će imati priliku da besplatno uživaju u fudbalskoj atmosferi na istočnoj strani stadiona „Rajko Mitić“.

Očekuje se veliki broj dečaka i devojčica koji će svojom energijom podržati crveno-bele u njihovoj borbi za šampionsku titulu. Prisustvo mališana će sigurno dodati posebnu dinamiku i podršku ekipi Vladana Milojevića ka još jednoj pobedi.

Podsetimo, uslov za besplatan ulaz dece je da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za utakmicu. Ulaznice su dostupne za kupovinu online, dok će prodaja na blagajnama biti dostupna u subotu od 11 do 16 sati i u nedelju od 10 časova do početka meča.

Cene karata za odrasle su:

Sever: 400 dinara
Istok: 500 dinara
Zapad: 700 dinara
Tribina „Siniša Mihajlović“: 1400 dinara
VIP 1: 6500 dinara
VIP Galerija: 8000 dinara

Očekuje se da će Marakana biti ispunjena pozitivnom energijom i da će deca imati nezaboravno iskustvo bodrenja svog omiljenog tima.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter