0
Domaći fudbal

Uroš Spajić (FOTO: Starsport)

SPAJIĆ: ‘Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju Nišu i to posle večitog derbija!’

Objavljeno: 15.03.24 u 11:55

‘Posebno me raduje što teško primamo golove, i što smo čvrsti u odbrani.’

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu na gostovanju u Nišu protiv ekipe Radničkog rezultatom 2:0 i tako iskoristili kiks Partizana protiv Napretka i vratili se na čelo tabele. Defanzivac ‘crveno-belih’, Uroš Spajić je za zvanični sajt kluba istakao da je za njih teška utakmica gde su trijumfovali i to posle ‘večitog derbija’.

– Preuzeli smo prvo mesto i sve ide kako treba. Pobeđujemo i nadam se da ćemo nastaviti u tom maniru. Posebno me raduje što teško primamo golove, i što smo čvrsti u odbrani. Znamo da kada je to slučaj, mnogo je lakše da se igra svaka utakmica. Iza nas je važna pobeda u Nišu, na izuzetno teškom gostovanju i to posle večitog derbija. Zaista nas je derbi emotivno iscrpeo, jer smo bili bolji rival, ali nismo pobedili. Ipak, u Nišu smo pokazali da je ostalo energije u nama i odigrali smo dobru utakmicu, te pobedili i vratili se na prvo mesto. Želim da tu i ostanemo – naveo je.

Izabranike Vladana Milojevića u nedelju očekuje okršaj protiv odlične ekipe Radničkog 1923 iz Kragujevca koja je u fanstatičnoj formi.

– Očekuje nas izuzetno teška utakmica, protiv ekipe koja je hit prolećnog dela sezone. Imaju šest vezanih pobeda i to dovoljno govori o njima. Na nama je da budemo koncentrisani i motivisani, u šta ne sumnjam. Igramo pred našim navijačima, na Marakani, i tu smo uvek favoriti, bez obzira na protivnika. Daćemo sve od sebe da pobedimo – jasan je.

Zahvalio se navijačima na ogromnoj podršci.

– Hvala im na ogromnoj podršći u večitom derbiju, a zatim i u Nišu. Nezgodan je termin bio, radni dan, padala je kiša, ali bez obzira na sve to – bili su uz nas. Nose nas, zaista su naša krila, i mnogo nam je lakše da igramo uz njihovu podršku. Uz svu zahvalnost, pozivam ih da u nedelju dođu u što većem broju. Poslednja je utakmica pred reprezentativnu pauzu i veoma bitna, tako da verujem da će se zvezdaši odazvati i doći u što većem broju da nas nose do nove pobede – zaključio je Spajić.

Ko osvaja Superligu Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter