1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Cukaricki v Proleter (Novi Sad) referee sudija Jovan Segrt Beograd, 16.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROBLEMATIČNI SUDIJA DELI PRAVDU ZVEZDI: Zbog njega je trener Radničkog iz Niša napustio srpski fudbal!

Objavljeno: 15.03.24 u 18:56

Njegovo ime je predmet kontroverzi

Nakon kontroverznog suđenja na nedavnoj utakmici između Železničara i Radničkog, arbitar Jovan Šegrt ponovo je u centru pažnje. Ovog puta, deliće pravdu na derbiju 26. kola Superlige između Crvene zvezde i Radničkog 1923, zakazanom za nedelju na Marakani od 16 sati.

Šegrt je postao predmet raznih diskusija nakon nedavne utakmice u kojoj je Radnički gostovao Železničaru, a domaći tim slavio rezultatom 3:2. Gosti su bili izuzetno nezadovoljni njegovim suđenjem, što je rezultiralo i ostavkom trenera Nikole Trajkovića, drugi put ove sezone.

Trajković je otvoreno optužio sudiju Šegrta i njegove pomoćnike za neregularnosti na terenu, ističući da su njegove odluke bile pristrasne i štetne po Radnički.

Sada, Šegrt će se suočiti sa sličnim pritiscima na utakmici između Crvene zvezde i Radničkog, koja je i derbi kola. Crveno-beli, kao prvoplasirani tim, dočekuju ekipu Radničkog koja je trenutno u sjajnoj formi, sa sedam uzastopnih pobeda.

Utakmica će biti test za sudiju Šegrta, ali i prilika za obe ekipe da dokažu svoju nadmoć na terenu.

5
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter