0
Košarka

Zek Ledej (FOTO: Starsport)

PARTIZAN OSTAO BEZ LEDEJA?: Amerikanac se nije vratio u Beograd sa ‘crno-belima!’

Objavljeno: 15.03.24 u 08:40

‘Crno-beli’ se oglasili saopštenjem.

Zek Ledej važi za jednog od najboljih košarkaša Partizana i veoma bitan šraf Željka Obradovića bez koga je veoma teško igrati. Sjajni Amerikanac pokazuje veliki talenat i borbenost u svakoj utakmici, a ove sezone je u veliki broj utakmica bio čovek odluke čiji su potezi rešavali bitne mečeve.

Da li će Željko Obradović produžiti ugovor sa Partizanom?
Loading ... Loading ...

Sinoć nakon poraza od Barselone Evroligi, Ledej se nije vratio sa ekipo u Beograd, a ‘crno-beli’ su se tim povodom oglasili saopštenjem i naveli razloge ovakve odluke.

-Zek Ledej dobio dozvolu da otputuje za Ameriku. Nakon utakmice protiv Barselone, krilni centar crno-belih, Ledej je iz porodičnih razloga otputovao za Ameriku. Zek je na put krenuo uz prethodnu dozvolu Kluba da nakon meča iz Barselone produži ka svojoj domovini. Porodici Ledej i Zeku, KK Partizan želi sve najbolje – ističu iz kluba.

Još uvek nema nikakvih informacija kada bi Ledej mogao da se vrati, a Partizan očekuju dueli protiv FMP-a ABA ligi i izuzetno teška dupla nedelja u Evroligi protiv Baskonije Real Madrida.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

42
17

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter