1
Košarka

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OVO SU GROBARI ČEKALI: Ostoja razrešio dilemu oko novog ugovora Žoca! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.24 u 09:05

Da li trofejni stručnjak zaslužuje produžetak saradnje?

Trener Partizan, Željko Obradović smatra da se za jednim od najboljih stratega u Evropi. ‘Gospodin Evroliga’ kako ga mnogi nazivaju pravio je odlične rezultate gde god da je radio, ali njegovo srce je definitivno ‘crno-belo’ i vratio je svoj voljeni klub tamo gde pripada, a to je najelitnije kontinentalno takmičenje.

Da li će Željko Obradović produžiti ugovor sa Partizanom?
Loading ... Loading ...

Žoc je devet puta osvajao Evroligu, što je najviše od svih trenera, a prva je upravo sa Partizanom sada već davne 1992. godine. Grobari obožavaju Željka i sigurno je da ne bi tek tako bili saglasni sa promenom na klupi. Obradoviću ugovor sa ‘crno-belima’ istiće na leto, a već duže vreme se vodi polemika oko njegovog produžetka.

I sam Obradović je u više navrata naglasio da ne vidi sebe trenutno u nekom drugom klubu sem Partizanu. Nakon sinoće utakmice protiv Barselone gde su ‘crno-beli’ poraženi jedan od navijača je sreo predsednika kluba Ostoju Mijailovića i naglasio mu da treba da da novi ugovor Željku, na šta je ovaj samo klimnuo glavom.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

247
18

1 Komentara

  1. obradovic je partizan. njemu crno bela armija navijaca dava ugovor. ta ista armija ostoji treba da da sut kartu. da je srece i odlucnih navijaca tako bi bilo. vec naredne sezone ili one tamo sezone zoc predsednik a bogdan karaicic trener. mislim da je izuzetno talentovan. nisam baba vanga, ali cini mi se da ce se stvari upravo tako odvijati…

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter