0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PRED FMP: Partizan apsolutni favorit, posle ubedljivog poraza u Evroligi!

Objavljeno: 15.03.24 u 19:50

Sjajan trenutak da uhvate dobar ritam pred završnicu ligaškog dela elitnog takmičenja

Košarkaši Partizana doživeli su poraz u 29. kolu Evrolige od Barselone rezultatom 94:76, ali već se okreću narednom izazovu. U subotu, od 21 čas, crno-beli će se suočiti sa FMP-om u Areni, u okviru 23. kola ABA lige.

Trener Partizana, legendarni Željko Obradović, istakao je značaj predstojećeg duela, naglašavajući važnost pripreme i fokusa ekipe.

Ispred nas je serija važnih i teških utakmica i ona nam, na neki način, ne dozvoljava da se mnogo bavimo stvarima koje su iza nas. Doputovali smo u jutarnjim časovima i danas imamo jedan trening na kom ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo i odigramo najbolje moguće protiv ekipe FMP-a, koja u poslednje vreme igra veoma dobro,“ izjavio je Obradović.

Bek Partizana Danilo Anđušić takođe je istakao važnost utakmice i pohvalio predstojećeg protivnika.

Na žalost ili sreću, ritam utakmica je takav da imamo prostora samo da mislimo o prvom narednom izazovu koji sledi. Čim smo dotakli zemlju u Beogradu, okrenuli smo se meču protiv FMP-a, koji će sigurno biti jako motivisan protiv nas. I njima i nama je sutrašnja utakmica veoma važna zbog pozicije na tabeli, tako da će obe ekipe sigurno sutra dati sve od sebe. Oni su promenili tim i stručni štab u odnosu na našu prvu utakmicu, igraju sve bolje u poslednje vreme i sutrašnja utakmica će biti veoma izazovna za nas,“ naglasio je Anđušić.

Sutrašnji duel predstavlja ključnu borbu za poziciju na tabeli, a Partizan će tražiti povratak na pobednički kolosek nakon nedavnog poraza.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter