0
Fudbal

Vladimir Ivić (FOTO: FCKrasnodar/X)

NAVIJAČI KRASNODARA REKLI SVOJE: Protiv smene Vladimira Ivića!

Objavljeno: 15.03.24 u 15:15

Velika prašina se podigla oko ove odluke.

Nakon što je jesenji deo sezone završio kao prvi sa Krasnodarom, Vladimir Ivić trener ovog tima postao je apsolutni hit i privukao je veliku pažnju. Sa velikim uspehom je vodio ovaj tim, podmladio ga i akcenat bacio na omladinski pogon. Međutim, od početka drugog dela šampionata, doživeo je dva poraza i remi i to je rezultatiralo šokantnom ostavkom.

Naime, Krasnodar je izgubio od Himkija sa 2:0 u šesnaestini finala Kupa Rusija i to je prvom čoveku kluba bila kap koja je prelila čašu da uruči otkaz Iviću. Sa ovakvom odlukom nikako se ne mire ni navijači Krasnodara koji su pokrenuli peticiju za povratak srpskog stručnjaka.

– FK Krasnodar raskinuo je ugovor sa Vladimirom Ivićem. Pod njim je naš klub ostvario najbolje rezultate u istoriji. Krasnodar od 13. marta zaostaje samo jedan bod za Zenitom. Bez Ivića ćemo verovatno pasti na peto mesto ili niže. Glavni trener za ovu funkciju je Andrej Talalaev, trener Himkija. Navijači, pozivamo vas da učestvujete u peticiji za povratak Ivića, pr nego što naš klub prestane da bude u ruskom vrhu – poručuju.

Ko osvaja Superligu Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
 
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter