1
Evroliga

Mike James, #55 of AS Monaco reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MAJK DŽEJMS VIŠE NIJE IMPRESIONIRAN PARTIZANOM? ‘Crno-beli’ više nisu na njegovoj listi!

Objavljeno: 15.03.24 u 20:20

Mnogo se promenilo za svega nekoliko meseci.

Kada je početkom godine obavljena anketa u okviru Evrolige, za koga se očekuje da bude na fajnal-foru, Partizan je bio izglasan kao 4. favorit. To mišljenje delio je i od nedavno najbolji strelac u istoriji Evrolige – Majk Džejms.

Ipak, evidentno je da se Partizan nalazi u krizi rezultata, te je ulazak u doigravanje sada postao više nego upitan.

Majk Džejms se u međuvremenu predomislio, pa se na njegovoj listi sada umesto Partizana nalazi Panatinaikos, zajedno sa Monakom, Barselonom i Real Madridom.

‘Igraju mnogo bolje od dolaska Kendrika Nana. Oni su u sjajnom trenutku, dobro štite loptu, prave otvorene trojke i igraju kao tim.’ – izjavio je sjajni američki bek.

8
10

1 Komentara

  1. partizan bio favorit za F4???? Ko je to ocekivao, stvarno nema pojma sa kosarkom. Realno ni oni ni zvezda nisu ni za top 10!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter