0
ATP

Novak Đoković (FOTO: YouTube/Screenshot)

KAKO ODUSTAJANJE OD MAJAMIJA UTIČE NA NOVAKA: Evo do kada će Nole biti prvi na svetu!

Objavljeno: 15.03.24 u 11:10

Srpski as nema potrebe za brigom.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković šokirao je sve i ispao šesnaestini finala Indijan Velsa pošto je izgubio od Italijana, Luke Nardija 3:0 u setovima. Nakon ovog kraha, Nole je odlućio na da ne igra u Majamiju, a naredni turnir na kome ćemo ga gledati jeste u Monte Karlu.

Ova odluka Đokovića neće uticati na njegovo prvo mesto na ATP listi, tako da će na čelu biti sigurno još mesec dana. Njegovi najbliži pratioci, Karlos Alkaras i Janik Siner čak ni u slučaju maksimalnog učinka na američkoj turneji ne mogu da ga preteknu. Španac je ovog meseca izgubio 1.360 poena i njegov maksimum može da bude 9.445 bodova.

Sa druge strane Siner je marta ispustio 720 poena i njegov maksimalan broj poena, dakle sa titulama u Indijan Velsu i Majamiju bio bi 9.550 poena. Svakako biće zanimljivo videti da li u ovoj godini ‘mlada generacija’ može da ugrozi Novaka i skine ga sa trona.

Da li Piksi treba da ostane selektor Srbije nakon EP?
Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter